Babylon Revival is de reünie van het legendarische jongerencentrum Babylon in Hengelo (1973-1984) die werd gehouden op 28 november 2009 in Metropool.  

mede mogelijk gemaakt door
rokade_letters

website sponsored by
hengelo-bier-herrenhausen-sponsor-rev

wordt ondersteund door
logo_metropool_2009_140px

 
jose-icoon_72.jpg
Jouw beleving van toen in een paar zinnen
vrijdag, 06 november 2009 11:13
Help mee de geschiedenis vorm te geven. Welk stukje van de aanloop naar, of van het reilen en zeilen van Babylon staat je helder voor de geest? Was het einde roemrijk of treurniswekkend? Welke relaties liggen er tussen Kreejennus, Fashion, de Trap, Babylon, Popbelang, Innocent en Metropool. Getuigen van een bewogen geschiedenis. Stuur ons jouw stukje van de puzzel!

willem_h_01_400px

Pim van der Voort heeft al een begin gemaakt en beschrijft in een persoonlijk relaas zijn ervaringen. Door meerdere van dit soort enigzins subjectieve verhalen bij elkaar kan een compleet beeld ontstaan.

Dit zou een heel mooie aanvulling kunnen zijn op de gedegen en wat meer formele geschiedschrijving door Jan de Vries en Herbert Capelle. Van hun visie op het geheel kunnen we kennis nemen na 12 november a.s. Vanaf die datum komt het Jaarboek Hengelo in de Hengelose boekhandels te liggen. Meer daarover hier.

 

0 Reacties