Babylon Revival is de reünie van het legendarische jongerencentrum Babylon in Hengelo (1973-1984) die werd gehouden op 28 november 2009 in Metropool.  

mede mogelijk gemaakt door
rokade_letters

website sponsored by
hengelo-bier-herrenhausen-sponsor-rev

wordt ondersteund door
logo_metropool_2009_140px

 
poster_handjive_sofa_muskee.jpg
Boek in aantocht
Na jarenlang speurwerk is het eindelijk zover. In het voorjaar van 2016 verschijnt het boek van Marco Krijnsen over de Fashionmoord. Kijk op: http://marcokrijnsen.nl/fashionmoord/ of ga naar Facebook: De Fashionmoord
 
METROPOOL
METROPOOL Deze stad, net zo klein soms als een dorp, heeft de geschiedenis plaatselijk verrijkt,   een apart muziekpaleis, de glazen gevel op de verschroeide plekken van weleer.   Eerst was Pink Floyd en tegen de cultuur hier de mode, opgegaan in vuur en vlam,   vervolgens de preken van Johnny Rotten en consorten, onder brand verstomd in   Babylon, geblakerde grond. Een podium daarop beraamd,- dit wereldse paradijs.   John Heymans - Stadsdichter van Hengelo zie ook: http://www.hengeloleest.nl/category/stadsdichter/
 
Carmen Kleinegris over NET
  Onze Carmen is druk in de weer voor NET en heeft recent in een interview in Eurordis nieuwsbrief gestaan:
Read more
 
Dat was prachtig, maar hoe nu verder?
De Babylon Revival was een mooi en onvergetelijk evenement, en we kijken er als organisatie, een maand na dato, met voldoening op terug. Tegelijk borrelen er gedachten op over nieuwe activiteiten. Maar hoe moeten die er uit zien? Suggesties zijn meer dan welkom!
Lees meer
 
De eerste beelden. Heb je ook foto's gemaakt? Deel ze!
Had je je fototoestel bij je of heb je foto's gemaakt op de Babylon Revival met je mobiele telefoon? Deel ze met de andere bezoekers maar vooral ook de mensen die niet op de Revival aanwezig konden zijn!
Lees meer
 
Laatste oproep aan oud-Babyloniërs

De reünie van 28 november is al over twee weken! Iedereen die wel eens of regelmatig in Babylon kwam moet dit beslist meemaken. Daarom hebben we een nieuwsbrief rondgestuurd met het verzoek ons te helpen de zaal vol te krijgen.

We willen je vragen om zo veel mogelijk mensen over te halen om toch vooral te komen, ondanks hun mogelijke reünievrees. Als ze later horen dat de Babylon Revival met succes heeft plaats gevonden zijn ze vast heel teleurgesteld dat ze er niet bij waren. Laat ze daarom weten dat ze beslist moeten komen.

eftaloproep

We zoeken ook nog een aantal mensen die spoorloos zijn. Aan jou het verzoek om in je kring van oude maatjes rond te gaan kijken op zoek naar verdwenen oud-Babyloniërs. Bel mensen op die contact hadden met diegene die uit het oog is verloren. Maak gebruik van email en websites als Google, Facebook, Hyves, Linkedin, Twitter, Schoolbank, MySpace, YouTube etc.


Als je iemand gevonden hebt, laat het ons even weten. Gebruik daarvoor het contactformulier 

 

0 Reacties