Babylon Revival is de reünie van het legendarische jongerencentrum Babylon in Hengelo (1973-1984) die werd gehouden op 28 november 2009 in Metropool.  

mede mogelijk gemaakt door
rokade_letters

website sponsored by
hengelo-bier-herrenhausen-sponsor-rev

wordt ondersteund door
logo_metropool_2009_140px

 
dsc01326_e.jpg
Latest Articles:
Over Heerlijkheid

wolk1Hoofdpersoon worden in de rubriek Heerlijkheid is een recht dat alleen geldt voor overleden Babyloniers. Over verdwenen Babyloniers ontstaan vaak verhalen en soms groeit iemand uit tot een mythe. We streven naar oprechtheid wat betreft de herinneringen aan een oude vriend of bekende. Heerlijkheid wordt geschreven vanuit een beleving die revelant is voor Babylon. Het ligt niet in onze bedoeling iemand te kwetsen en we proberen ervoor te zorgen dat feiten kloppen en herinneringen bewaard worden. De Babylonier blijft op deze manier nog een beetje voortleven.

De dood is niet altijd het einde. Soms ontsnapt iemand uit het hiernamaals of blijkt zelfs springlevend te zijn. Peter Hofstee stond hier in deze rubriek enige tijd als ten onrechte vermeld als overledene. Er was zelfs een interessante necrologie aan hem gewijdt. Dat moet een rare gewaarwording zijn. De redactie weet echter zeker dat dit het resulaat was van een misverstand en bieden namens de schrijver van het artikel excuses aan voor het ongemak. Fijn dat je er nog bent, Peter.