Babylon Revival is de reünie van het legendarische jongerencentrum Babylon in Hengelo (1973-1984) die werd gehouden op 28 november 2009 in Metropool.  

mede mogelijk gemaakt door
rokade_letters

website sponsored by
hengelo-bier-herrenhausen-sponsor-rev

wordt ondersteund door
logo_metropool_2009_140px

 
dsc01324_e.jpg
Spannend, vandaag is het zover!

De laaste nieuwtjes. Over Cuby en andere zaken. Het begint er steeds meer naar uit te zien dat we een dijk van een party gaan beleven vandaag!

Enkele dagen geleden werden we verrast door een mail over Cuby. Harry Muskee en zijn band hebben namelijk tientallen keren opgetreden in Hengelo sinds de jaren zestig. De keuze voor Cuby als hoofdact pakt daarom schitterend uit. Meer over Cuby + Blizzards in Dik vier decennia Cuby in Hengelo. De Blizzards staan een mooi nieuw podium en schitterend geluid te wachten.

Het wordt steeds meer duidelijk dat er veel mensen gaan komen, dan kan ook niet anders als we afgaan op de drukte op de website en de vele mailtjes die we ontvangen.

Zo kregen we een e-mail van Guus Sarianamual, oud-beroepskracht van Babylon. Hij stuurde ons een bijdrage over onze overleden vrienden Frank Wolbrink en Jordan Usmany. Dat wordt bijzonder gewaardeerd. Ook contact opnemen?

Kijk ook op Gezocht om te helpen verdwenen vrienden op te sporen.

 

0 Reacties