Babylon Revival is de reünie van het legendarische jongerencentrum Babylon in Hengelo (1973-1984) die werd gehouden op 28 november 2009 in Metropool.  

mede mogelijk gemaakt door
rokade_letters

website sponsored by
hengelo-bier-herrenhausen-sponsor-rev

wordt ondersteund door
logo_metropool_2009_140px

 
dsc01323_e.jpg
Latest Articles:
Roel: mede-oprichter Babylon

roel-hazelaar-portretMet wat vertraging moeten we melden dat Roel Hazelaar, één van de medeoprichters van Babylon, in augustus 2014 is overleden. Roel vormde samen met Jose, Herman en Rikus het bestuur. Door deze mensen is verder een hearing opgezet en is een collecte georganiseerd om een startkapitaal te vergaren. Dit alles om de gemeente zover te krijgen dat het Neutje omgetoverd kon worden tot Babylon.  Toen Babylon gerealiseerd werd is Roel vrij snel naar Groningen verhuisd om daar te gaan studeren (sociologie).

Verder is Roel een van de oprichters geweest van het roemruchte 9e van Tubantia (dit werd het artiestenelftal genoemd). Dit om de jongens meer in beweging te krijgen en natuurlijk voor de gezelligheid. Roel is na zijn studie in Nijmegen terechtgekomen bij de GGD aldaar. Daar heeft hij jaren gewerkt en is dus helaas in 2014 overleden (kanker). Weer iemand veel te vroeg dus.

(Rikus P.)