Babylon Revival is de reünie van het legendarische jongerencentrum Babylon in Hengelo (1973-1984) die werd gehouden op 28 november 2009 in Metropool.  

mede mogelijk gemaakt door
rokade_letters

website sponsored by
hengelo-bier-herrenhausen-sponsor-rev

wordt ondersteund door
logo_metropool_2009_140px

 
andy-handy.jpg
Latest Articles:
Ruut Eppinga: muziekliefhebber
Ruut EppingaRuut, een opmerkelijke Hengeloër en Babyloniër die veel te vroeg aan z'n einde kwam. Velen kennen zijn goedmoedig-branie-achtige manier van doen in het plaatselijke uitgaansleven. Eerst in Babylon en later ook vaak in Metropool. Hij hield van muziek, liefst metal.

Johan van platenzaak Popeye, die met muziekliefhebber Ruut bevriend raakte via de winkel, zegt het volgende over hem: ‘RUUT, een stukje POP EYE geschiedenis! Gone but not forgotten! Hoe zou je zo'n markant figuur ook kunnen vergeten en zijn (onafwendbare) einde in 'Herman Brood style'! Voor ons blijft de herinnering levend door de muziek die elke dag voorbij komt. Bijv. RORY GALLAGHER waarvan we de nieuwste cd toen hebben geluisterd in de winkel met allebei de hoofdtelefoon op. Muziek was zo belangrijk voor RUUT! Elke zaterdag de nieuwste cd's om te checken in het weekend. Ik ga er maar van uit dat ie samen met RORY/DUANE/STEVIE RAY/JIMI/JIM/HERMAN en al die anderen de oneindige reis maakt! De SPIRIT heeft ie er altijd voor gehad!’