Babylon Revival is de reünie van het legendarische jongerencentrum Babylon in Hengelo (1973-1984) die werd gehouden op 28 november 2009 in Metropool.  

mede mogelijk gemaakt door
rokade_letters

website sponsored by
hengelo-bier-herrenhausen-sponsor-rev

wordt ondersteund door
logo_metropool_2009_140px

 
black-flag_e.jpg
Latest Articles:
Wim Kieft: betrokken en vriendelijk

wim_kieft_175x175Wim Kieft is destijds gevraagd om in een nieuw te vormen stichting 'Babylon' plaats te nemen. Dit omdat hij zeer betrokken was  bij de (langharige) jeugd van Hengelo. Wim was een zachtaardige, vriendelijke man. Een soort vaderfiguur. Hij stond direct klaar om wat voor ons te betekenen. Vooral omdat wij geen plek hadden om elkaar te ontmoeten in Hengelo. Zomers zaten we in het Prins Bernhardplantsoen, maar dat was 's winters natuurlijk niet te doen.

Wim werkte bij de Kamer van Koophandel in Hengelo. Daarnaast was hij de leider van het voetbalelftal waar menig Babylonganger jarenlang in meespeelde. (Wim had ooit in het eerste elftal van PEC Zwolle gespeeld.) Samen met mensen als Sytstra, Roel Hazelaar, Jose Bijsterveld, Herman Wolkotte en ik vormde hij de groep die de plannen maakte om Babylon te starten en richting te geven.
(Rikus P.)