Babylon Revival is de reünie van het legendarische jongerencentrum Babylon in Hengelo (1973-1984) die werd gehouden op 28 november 2009 in Metropool.  

mede mogelijk gemaakt door
rokade_letters

website sponsored by
hengelo-bier-herrenhausen-sponsor-rev

wordt ondersteund door
logo_metropool_2009_140px

 
dsc01329_e.jpg
Gezocht: Beate, Josefien, Ellen en de anderen
zondag, 22 november 2009 22:33
Waar zijn Beate, Josefien en Ellen? Én de vele anderen die we niet hebben kunnen vinden en bereiken om ze te berichten over de Babylon Revival. Misschien weet jij een van de mensen uit deze lijst te vinden. Of misschien staat jouw naam hier tussen. We willen het graag weten.

Lees meer
 

0 Reacties

Opvang voor de probleembroeders en -zusters
zondag, 22 november 2009 19:46
19690819-fashion--wdcstr_175x175Een minder belichte kant van de ontwikkeling van de jeugdcultuur in Hengelo is de hulpverlening aan jongeren met problemen. Leo van Vugt vertelt vanuit zijn ervaring over deze zorgzame kant van het jongerenwerk.
Lees meer
 

0 Reacties

Affiches hangen tot in Arnhem
zaterdag, 21 november 2009 19:13

De Babylon posters hangen op toplocaties in Hengelo en zelfs tot in Arnhem. Waar ze hangen? Hieronder een opsomming. Op sommige plekken mag ie hangen, op andere niet. Poster gespot? Laat ’t weten of nog liever: stuur een foto :)

Lees meer
 

0 Reacties

Drugsbeleid Babylon
door Jan de Vries   

In de begin jaren van Babylon aan de Pastoriestraat waren er duidelijke afspraken over drugsgebruik met de heren van de Hermandad. Coffeeshops waren er nog niet.

Lees meer
 

0 Reacties

Reageren op artikelen?

Om te reageren op artikelen moet je eerst aanmelden en inloggen.

Lees meer
 

0 Reacties

Afwisselend en aantrekkelijk programma
donderdag, 19 november 2009 23:22

Vanaf 14.00 uur verzorgen zes bands het middagprogramma. In het avondprogramma spelen Cuby and the Blizzards en de huisband Handjive.

Lees meer
 

0 Reacties

Oproep aan oud-bezoekers Babylon
donderdag, 19 november 2009 22:58

Iedereen die jongerencentrum Babylon ooit eens heeft bezocht wordt verzocht om zich te melden. Oud-bezoekers mogen deze reünie beslist niet missen.

Lees meer
 

0 Reacties

De legendarische Willy Onland
door Ingo Gigengack   

Als knulletje van 13 of 14 liep ik al rond tussen de ‘hippies’ in het Babylon aan de Pastoriestraat. Daar leerde ik ook de legendarische Willy Onland kennen.

Lees meer
 

0 Reacties

Babyloniërs en Niet-Babyloniërs

Regelmatig krijgen we de vraag voorgelegd of partners, kinderen en andere belangstellenden welkom zijn op de reünie. Babylon stond altijd bekend om vrijheid. Dus wat denk je?

Lees meer
 

0 Reacties

Dik vier decennia Cuby in Hengelo

Al ruim 40 jaar doet Cuby Hengelo aan en maakt Hengeler Weend even plaats voor the blues. De rauwe muzikant is niet alleen een topper maar ook de niet te missen oervader van dit genre op vaderlandse bodem. Het concert van Cuby + Blizzards is een wezenlijk onderdeel van de reünie. Voor slechts €20 extra, heb je toegang tot dit unieke concert. Het vooraf kopen van tickets wordt aanbevolen.

Lees meer
 

1 Reactie

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 7